Facilitetskort 3 måneder
Opret en profil eller log ind
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Hvilke baner er omfattet af facilitetskort?

Den udendørs dressurbane, den udendørs grusspringbane, udendørsbanen ved siden af dressurbanen. Det nye og det gamle ridehus. Den udendørs græsspringbane må kun benyttes til stævner eller hvis der er angivet andet på tavlen i stalden.

Hvad sker der, hvis der ikke bliver betalt?

Hvis en rytter ikke ønsker at betale for benyttelse af faciliteterne, bedes vedkommende omgående forlade banerne/ridehusene.

Husk

• At du SKAL ride med ridehjelm
  • At du SKAL samle din hests efterladenskaber op inden du forlader ridehuset.
  • At råbe, at du kommer ind, inden du åbner porten i ét af ridehusene
  • At der kun må være en underviser af gangen i hvert ridehus (se tider på tavlen i stalden).
  • Det er kun tilladt at longere på udendørsbanen ved siden af dressurbanen og i det gamle ridehus (tættest på stalden), når der ikke er undervisning og hvis det er i orden med de øvrige ryttere.
  • At ride venstre mod venstre
  • At skridte på hovslaget, hvis der er andre ryttere der traver eller galoperer på hovslaget.
27 /2000
31.12.3000
01.01.2015 kl. 00.00 - 31.12.3000 kl. 00.00
Nykøbing Falster rideklub